THTH ry Autumn Seminar 2013

Kutsu seminaariin ja syyskokoukseen THTH ry:n syysseminaari ja syyskokous pidetään keskiviikkona 30.10.2013. Paikka on VTT:n auditorio, Tekniikantie 2 (KCL-talo), Otaniemi.

Seminaari on taas erittäin ajankohtainen ja mielenkiintoinen, järjestäjänä tällä kertaa THTH ry:n TOOLS-toimikunta. Seminaariin osallistuvat laitossuunnittelujärjestelmien toimittajien johtavat asiantuntijat. Parhaat ohjelmistot ja toimintaympäristöt tuodaan esille.

Seminaarin otsikko on “Käytännön standardityötä - Tiedonsiirron toimittajatapaaminen”.

Lähde mukaan toteamaan tunnetuimpien laitossuunnitteluohjelmistojen valmiudet järjestelmien väliseen tiedonsiirtoon. Osallistujille tarjotaan katsaus laitossuunnittelujärjestelmien nykytilaan ja valmiuteen vastata nykyaikaisiin suunnittelun tiedonsiirron haasteisiin. Paneeliin on kutsuttu tunnetuimmat laitossuunnittelujärjestelmien toimittajat. Case: putkiston tiedonsiirto.

Kuten tunnettua suunnitteluprojektissa putkistotietojen siirto järjestelmien välillä on haastavaa, aikaa vievää ja virhealtista. Perinteisesti yritysten välistä yhteistyötä on tehty yhteisten sääntöjen ja standardien pohjalta sekä työkalukohtaisesti käyttäjäkerhoperiaatteella. Näiden tiedonsiirron haasteiden ratkaisemiseksi on luotu uusi PSK-standardi (PSK 5968), joka on yksinkertainen ja käytännönläheinen työkalu tiedonsiirtoon eri järjestelmien välille.

Ohessa seminaarin esite. Tutustu ohjelmaan.